Berger Ferenc
A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel.
Régi típusú doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1989)
(Kéziratban)
PDF
(disszertáció)
Download (16MB) |
Mű típusa: | Disszertáció (Régi típusú doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Berger Ferenc |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító nincs megadva NEM RÉSZLETEZETT NEM RÉSZLETEZETT |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok |
Doktori iskola: | Régi típusú doktori képzés |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Kémiai tudományok |
Nyelv: | magyar |
Védés dátuma: | 1989 |
Megjegyzések: | Egyetemi doktori értekezés ; Terjedelem: [2], 169 lev. |
Kulcsszavak: | Kémia |
EPrint azonosító (ID): | 5813 |
A feltöltés ideje: | 2022. jún. 13. 09:08 |
Utolsó módosítás: | 2022. jún. 13. 09:08 |
Raktári szám: | B 2921 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |