Hebshi Emhemmed A.
Antioxidant function of tocopherol, ascorbic acid and carotenoids in food and model systems.
Doktori értekezés, József Attila Tudományegyetem (1962-1999).
(1997)
(Kéziratban)
Előnézet |
PDF
(disszertáció)
Download (66MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Publikációban használt név: | Hebshi Emhemmed A. |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény MTMT szerző azonosító Biacs Peter A. Central Food Reasech Institute Budapest NEM RÉSZLETEZETT |
Szakterület: | 01. Természettudományok 01. Természettudományok > 01.06. Biológiai tudományok |
Doktori iskola: | Biológia Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | Természettudományok > Biológiai tudományok |
Nyelv: | angol |
Védés dátuma: | 1997 |
Megjegyzések: | Thesis for Candidate (Ph.D) Degree ; Terjedelem: [5], 104, [78] lev. |
Kulcsszavak: | Kémia |
EPrint azonosító (ID): | 4385 |
A feltöltés ideje: | 2022. márc. 25. 10:24 |
Utolsó módosítás: | 2022. márc. 25. 10:24 |
Raktári szám: | B 3532 |
URI: | https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4385 |
Védés állapota: | védett |
Actions (login required)
Tétel nézet |